ponedjeljak, 11. srpnja 2016.

Things that every girl MUST HAVE in her bag! | #SummerIsHere


Kako su ljetne vrućine sve češće, u našim torbama za plažu, bazen ili općenito za neki izlazak se moraju nalaziti proizvodi kojima ćemo spriječiti neugodne mirise, lijepljenje kose ili dehidraciju. Nastavite li čitati, saznat ćete koji su to proizvodi. ☺

Sunčane naočale

Ne moram ni spominjati koliko je jako sunce tijekom ljeta i koliko su nam oči jedva napola otvorene dok gledamo kada smo vani, na kupanju ili u šetnji. Zbog toga su naočale neizostavne ljeti, ali i u proljeće kada ima sunca.

 Ogledalce i balzam za usne


Znate onaj osjećaj kada vam znoj obliva lice i tada se vaša šminka potpuno razmaže? Dobro poznati osjećaj ljeti i baš zbog toga je potrebno imati malo ogledalce u torbi.
Osim toga, dobro je imati i balzam za usne, jer naše usne ljeti lakše pucaju, ali i rezervnu šminku zbog spomenutog događaja gore. :)

Dezedorans

Ljeti se zbog znojenja šire neugodni mirisi, ali naravno, postoji rješenje i za to. Ujutro ne zaboravite staviti dezedorans ili roll-on, ali ih svakako imajte u torbi kao rezervu.

Parfem

Svaka djevojka voli lijepo mirisati, tako da vam preporučujem da u torbi imate neki parfemčić da se u svakom trenutku možete namirisati.

Ukosnice i gumice za kosu

Najgora stvar ljeti je kada izađete otpuštene kose i zaboravite gumicu, kopčicu ili ukosnicu. Zbog toga uvijek uz sebe imajte par takvih.

- To su neke stvari za koje ja mislim da je najpotrebnije imati u torbi. Naravno, bočica hladne vode se ne smije izostaviti! 

Što vi mislite da je najvažnije imati u torbi za vrijeme ljetnih vrućina?
What do you mean, what is must have in your bag in summer?

Do sljedećeg puta,


3 komentara:

  1. Naočale i baby lips mi se mnogo sviđaju, blog ti je prelijep. Pridružila sam se, ako želiš i ti na moj. :)

    http://adnnaacorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  2. OMG naočale *-* Odličan post ♥♥ Izgled bloga mi se jako sviđa (to sam ti rekla još u prošlom postu xD, ali predivan je!)

    kreativanblog.blogspot.com - novi post ♥♥

    OdgovoriIzbriši