petak, 15. srpnja 2016.

Sleepover Ideas for Summer 2016. - Collab post with Adna


Svi mi znamo da je ljeto najbolje godišnje doba za zabavu. Jednostavno, tijekom ljeta se bolje zabavljamo, imamo više vremena i vrijeme je ljepše.
I sama jako volim raditi sleepovere. Nebitno pravim li sleepover s najboljom prijateljicom ili s više njih, ako sve isplanirate, bit će vam savršeno. Dat ću vam neke prijedloge za odličnu zabavu na sleepoveru, pa ako vas zanima, nastavite čitati. Obavezno posjetite i sjajni Adnin blog  i pročitajte njen post. :)

Hrana

Svaka od vas neka kupi nekoliko grickalica; čokolada, bombona, čipseva itd. Uzmite neke male posudice i u njih stavite par vrsta gumenih ili nekih drugih bombona. Također, možete u ove papirnate posudice od kokica staviti grickalice ili kokice.
I još jedna ideja: obucite trenirku s kapuljačom, obucite je tako da vam kapuljača bude ispred i u nju stavite kokice ili grickalice. Na taj način možete hvatati kokice ustima ili raditi nešto drugo što volite.
U kuhinji možete raditi muffine, neke jednostavnije kolače, palačinke ili pomfrit. Možete naručiti pizzu ili ćevape.

Zabava

#1. Lakirajte nokte
Prva ideja je lakiranje noktiju. Pripremite lakove, aceton i vatu i počnite ukrašavati nokte. Budite maštovite, koristite lude boje, ipak je ljeto.

#2. Pravite frizure, šminkajte se
Iako ćete cijelu večer biti kod kuće, možete se uređivati. Pravite frizure, naučite napraviti neku novu. Igrajte se kozmetičkog salona pa se učite šminkati i uređivati.

#3. Čitajte časopise
Svaka djevojka voli saznati nešto novo u časopisu, pa tako i ja. Čitajte stare brojeve, upijajte savjete, pratite modu...

#4. Gledajte filmove
Sigurna sam da svaka od vas voli gledati filmove. Nađite neki koji vam se svima sviđa i gledajte ga uz grickalice.


#5. Pravite muffine
Pravljenje čokoladnih muffina će se svima svidjeti, ali možete se okušati i u pravljenju palačinki, jednostavnih kolača, pomfrita itd.

Smještaj
Napravite najudobniji ležaj. Ako ste na krevetu, bit će lako, ali ukoliko morate spavati na podu, učinite vaš ležaj boljim. Poslažite što više jorgana na pod, stavite puno, puno jastuka i lezite na to. Ako imate balkon, napravite ležaj na balkonu, bit će vam puno bolje!


Potrudite se da vam bude najbolji sleepover dosad! Mobitele ostavite sa strane, da bi zabava bila bolja. ☺

Instagram: @blogger.pink, @anateastanic
Email: anniefashionblog@gmail.com

All the photos are from web.

Do sljedećeg puta, 


1 komentar:

  1. Super savjeti i predivan izgled bloga!
    Učlanila sam se na tvoj blog. :)

    xxmybeautyblogxx.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši