ponedjeljak, 7. studenoga 2016.

10 stvari koje želim učiniti do kraja 2016. godine

Pozdrav svima!


Ostala su nam još svega 2 mjeseca do kraja ove divne godine i ja jednostavno ne mogu vjerovati da je to tako brzo proletjelo!
Ali ipak, vrijeme ide, a mi smo nezadovoljni. Ne svi, ali ako ćemo kukati kako vrijeme leti, zaostat ćemo u nekom prošlom vremenu i onda nakon par godina reći da je brzo prošlo. Nije, samo što ga mi ne znamo iskoristiti na pravi način.

10 stvari koje želim učiniti do kraja 2016. godine:

1. Vježbati i zdravije se hraniti!
2. Više se smijati, a manje nervirati!
3. Učiti i proći odličnim!
4. Piti barem dvije čaše vode dnevno!
5. Nastaviti učiti španjolski!
6. Češće šetati u društvu svojih prijateljica ili ukućana!
7. Svake nedjelje ići na misu!
8. Veseliti se kiši jednako kao i suncu!
9. Češće puštati kosu!
10. Učiniti roditelje ponosnima! ♥

Mislim da je vježbanje aktivnost koja mi je dala odlične rezultate, osjećala sam se zdravije i ljepše, tako da bih to željela raditi ponovno.
Često se nerviram, a to najčešće bude zbog sitnica. Nekada zbog škole, prijatelja, sestre ili brata, nastavnika,.. Sve u svemu, želim to promijeniti i mislim da mi ide dobro.
Učenje sam malo zapustila. Ne kažem da imam loše ocjene, naprotiv, ali jednostavno sada imam više predmeta i dva su mi postala toliko dosadna da se jedva natjeram da učim. Potrudit ću se to popraviti i na kraju polugodišta, ali i godine proći s 5.


Koji su vaši ciljevi do kraja 2016.?

Instagram: @anateastanic, @blogger.pink
We Heart It: @perfect_butterfly
Email: anniefashionblog@gmail.com

Do sljedećeg posta,

2 komentara:

  1. Zanimljiv post jako! Sviđa mi se što si odlučila da se posvetiš malo više sebi i što želiš da se zdravije hraniš i vežbaš. Takođe smatram da je učiniti svoje roditelje ponosnim, jako bitna stvar. Ja sam to učinila već ove godine i ne mogu ti opisati koliko sam bila srećna, kada sam videla da su i oni srećni zbog mene. Jako lepo si napisala ovo, bravo!♥

    Kika's blog

    OdgovoriIzbriši