četvrtak, 4. kolovoza 2016.

#SummerIsHere: Things to do When You're Bored in Summer | Part 2


Od mog prvog posta na ovu temu prošlo je 6 dana. Primijetila sam da vam se taj post svidio, a i meni je bilo jako zanimljivo pisati ga jer je znam da je meni često dosadno i svaki prijedlog mi dobro dođe, tako da sam odlučila napisati i drugi dio.

1. Pregledaj stare albume!

Sigurna sam da svatko od nas ima stare albume, fotografije iz djetinjstva, a da ih ne pregledava tako često. Pa, što čekaš? Skupi albume i baci se na pregledavanje fotografija, a najdražima možeš ukrasiti i zidove svoje sobe. Na raznim sajtovima sa slikama možeš pronaći ideje za ukrašavanje zidova slikama; oblik srca, na vrpci s lampicama, polijepljene po zidu...

2. Ukrasi zidove posterima!

Ja nisam netko tko obožava postere. Nikada nisam imala pune zidove postera jer mi se to jednostavno ne sviđa, ali od nedavno sam ih počela u malim količinama lijepiti po zidovima. Jedan ili dva, ne više. Osim toga, možete izrađivati i emojije na štapićima, izgledaju jako slatko.

3. Pravi piknike!

Pozovi par prijateljica, pripremi grickalice i sokove, nađi mjesto u hladu i raširi deku na travu. Piknik može započeti! Možete puštati pjesme, igrati društvene igre (znam da to više nitko ne radi) i slično. Ja često radim piknike i jako je zanimljivo. :)

4. Piši dnevnik!

Pisanje dnevnika je nešto što bi svatko od nas trebao raditi. Jako je zanimljivo, napišeš sve što misliš, želiš i osjećaš na papir. Poslije par godina bit će ti neopisivo drago čitati sve to, vidjeti koliko si se promijenila i znati kako si se osjećala u tim godinama svog života.

5. Napravi spa day!

Zašto se ne bi opustila uz najdražu kupku i dobre pjesme? Pripremi si kadu (ili tuš), ubaci puno gela ili kupke za tuširanje, pusti najdražu playlistu i uživaj u ljetu! Vani je ionako prevruće, pa možeš u vodi uživati i u kući.

6. Pokušaj popiti punu bocu vode!

Kako su temperature jako visoke, trebamo piti što više tekućine. Predlažem ti da pokušaš popiti punu bocu vode. To može biti 0,5L, 1L, 1,5L, koliko god misliš da možeš popiti. Ne moraš piti odjednom, već kako ti se pije kroz dan, ali drži bocu blizu tako da popiješ vodu kad god možeš.

7. Idi na bazene!

Naravno, ako imaš ekipu, odite na bazene, ali isto tako dobro ti može biti i bez prijatelja u svom bazenu. Pripremi si jastučiće i dušeke na napuhavanje, pripremi grickalice i zabava može početi!

 8. Isprobavaj nove frizure!

Ljeto je pravo vrijeme za isprobavanje frizura; kad krene škola, nećeš imati vremena za eksperimentiranje sa svojom kosom, pa sada možeš isprobati neke frizure i vidjeti što ti odgovara.

9. Gledaj serije!

Ljeto je odlično vrijeme da započneš s gledanjem neke serije ili filma s više dijelova. Još imaš vremena pogledati neke filmove i serije koji te zanimaju. :)

10. Kuhaj!

Također, bilo bi super kad bi naučila praviti neko novo jelo. Nije bitno što, ali okušaj se u kuhinji, čak i ako misliš da ti to ne znaš. :)

- To bi bilo to za ovaj post. Nadam se da sam vam dala neku ideju i da ćete se ostatak ljeta zabavljati. :)

Želite li da napišem post na temu zabave u bazenu, tzv. pool party? Komentirajte!

Instagram: @blogger.pink
We Heart It: perfect_butterfly
Email: anniefashionblog@gmail.com

Do sljedećeg posta,




3 komentara:

  1. Supe post, dala si odlicne ideje!
    Da, mislim da bi bilo bas super da napravis neki post na temu zabave na bazenu! :D
    Teen Queen

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijep pozdrav draga! Upravo sam otkrila tvoj blog i svidja mi se njegova tematika! Ja sam ovdje da dam podrsku tvom blogu te sam postala tvoj GFC pratitelj #59. Zelim ti puno srece u rastu bloga! Nadam se da ces i ti mene podrzati i zapratiti :-) Ostanimo u kontaktu!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post!Učlanila sam se na tvoj blog i bila bih ti jako zahvalna ako bi uzvratila :))

    http://xdreaannx.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši