nedjelja, 14. kolovoza 2016.

BackToSchool2016: Kako se priviknuti na početak školske godine?

Sutra ćemo biti točno na polovici kolovoza, ljeto se bliži kraju, a nova školska godina je sve bliže. Teško se odviknuti od ležanja u 2 poslije ponoći, ustajanja u vrijeme ručka i ljenčarenja po cijele dane, no štose mora, mora se. Danas vam donosim 5 savjeta upravo za te "probleme" i nadam se da će vam pomoći.

1. Počnite s pripremama na vrijeme

Uredite svoj planer, napravite listu bilježnica i pribora koje trebate kupiti te počistite i organizirajte svoj ormarić s knjigama. Kako ne biste krenuli baš u zadnji čas, najbolje je da se odmah organizirate i da sve imate sređeno.
Kako srediti svoj ormarić za knjige: OVDJE ♥

2. Ranije se vratite kući i ranije se istuširajte

Umjesto da krenete gledati seriju u 12, ranije dođite kući, ranije se istuširajte i krenite gledati seriju/film ili lezite u krevet ranije, oko 11. Ako ne možete zaspati, pripremite si toplo mlijeko ili čaj, pogotovo zato što je trenutno malo hladnije vrijeme (barem kod mene) i nećete imati problema s ispijanjem toplih napitaka, a i lakše ćete zaspati. Navikavajte se na raniji odlazak na spavanje i na ranije buđenje sutradan.

3. Prelistajte bilježnice od prošle godine kako biste bili spremni na inicijalne testove

Dobro je odmah u startu imati dobre ocjene, po tome će vas nastavnici zapamtiti i znat će da ste ponovili gradivo, ili da ste ga dobro naučili prošle godine. Iako se ocjena iz inicijalnog testa ne računa, imat ćete više motivacije za učenje nego ako dobijete lošu ocjenu. Ne kažem da morate učiti sat vremena, ali dobro je malo ponoviti gradivo, čisto da ne dođete kao i ostali, totalno nespremni. :)

4. Vratite školsku rutinu

Ako ste tijekom školske godine svaki dan namještali krevet, priređivali odjeću za sutradan ili radili nešto drugo, vratite školsku rutinu. Pokušajte se što prije pripremiti za početak nove školske godine te radite iste stvari kao tijekom školske godine. Ne morate sve odjednom, vraćajte ih postepeno.

5. Napravite sve stvari koje želite!
 
Ako ste, kao i ja, pravili ljetnu listu stvari koje želite napraviti do početka školske godine, tj. jeseni, potrudite se da ispunite što više stvari s te liste. Pročitajte knjige koje ste htjeli pročitati, organizirajte sleepover ili spa night, istražite neka nova mjesta i dobro se odmorite.

- To bi bilo sve za ovaj post. Nadam se da će vam ovi savjeti pomoći da se bolje pripremite za početak nove školske godine.

PRIJAVITE SE ZA GIVEAWAY ovdje

Instagram: @anateastanic, @blogger.pink
We Heart It: @perfect_butterfly
Email: anniefashionblog@gmail.com

Do sljedećeg posta,
Broj komentara: 5:

 1. Odlični saveti i slike!Uvek pred novu školsku godinu prelistam sveske iz prošle jer uvek nastavnici pitaju prošlo gradivo ♥

  Posetite moj blog & pridružite se → beautyandstylebyemma.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 2. Odličan post <3<3<3
  I blog ti je jako dobar,stay best <3

  ps. Počela sam pisati knjigu na zadnjem postu je kratak uvod,pa ako bi mogla pogledati i reći mi svoje mišljenje koje bi mi jako značilo <3

  Imaš moj follow,ako želiš uzvrati :)


  Boomy's Place

  OdgovoriIzbriši
 3. Prvi put sam na tvom blogu i oduševljena sam! Predobar izgled, a još bolji i kvalitetniji postovi. Ovaj post je i više nego koristan. Svaka čast! :)
  -> Coat and cupcake

  OdgovoriIzbriši