nedjelja, 6. ožujka 2016.

Top 7 lipsticks

Pozdrav, drage moje čitateljice!
   Jako volim proizvode za usne, bilo da su to obični balzami, sjajevi ili nježni ruževi. Imam ih puno, ali odlučila sam izdvojiti sedam najdražih i napisati post na tu temu.







#1. Baby Lips - Hydrate
Mislim da ne postoji osoba koja nije čula za ovaj balzam. Istina, ovo je izašlo iz trenda nekog, više nije tako popularan, ali meni je i dalje odličan i koristim ga skoro svakodnevno.
Ovo mi je već drugi Baby Lips Hydrate, jedan sam već potrošila i kupila sam još jedan. Super stvar je što ga sada ima i u običnim dućanima, u najmanjim trgovinama i to je odlično! Znate već, miris limuna, prozirna boja, odlična hidratacija, lagani sjaj.

Ocjena: 9/10




#2. Baby Lips - Cherry Me
Ovaj balzam ima najljepši miris ikad. Toliko me podsjeća na proljeće/ljeto, trešnje, rano djetinjstvo... [Dijete sam još uvijek pa kažem rano djetinjstvo haha]
Ne koristim ga baš puno, više ga mirišem! Ostavlja crveni trag i ima jako slatku ambalažicu. ♥


Ocjena: 7/10






#3. Essence glossy lipbalm
Ovaj proizvod je nešto što sam dugo imala u planu kupiti, jer sam se prisjetila da sam nešto slično imala kao mala. Čim sam otišla u DM, kupila sam ovaj s mirisom maline jer jako volim malinu, a i šljokice. Ne koristim ga baš dugo, jer nisam tako davno ni kupila, ali svakako ću ga početi više koristiti. Ostavlja lijepi, blago šljokičasti trag roze boje, tako da je za djevojke koje vole ovakav tip proizvoda za usne odličan!


Ocjena: 10/10



#4. Labello Lip Butter - Vanilla & Macadamia
Balzam za usne iz prošloga posta. Imam ga već godinu dana, kupljen je zajedno s još dva takva, od borovnice i maline, ali sam ih podijelila prijateljicama jer sama ne bih uspjela potrošiti, a bez veze bi se pokvarili. Sebi sam ostavila ovaj od vanilije i makadamije i stvarno je divan. Pred spavanje nanesem u debelom sloju i sutradan mi usne budu dosta mekše i hidratizirane. Labello sada ima novi dizajn kutijice, ali ja ovog imam još dosta tako da ne namjeravam kupovati novi.



#5. Labello Fruity Shine Watermelon
Ovo će vjerovatno zvučati smiješno, ali ovaj balzam za usne meni uopće ne miriši na lubenicu. Malo vuče na lubenicu, ali nije onako kako inače miriše lubenica u balzamima za usne.
Bez obzira na to, često ga koristim i odličan je. Ostavlja lagani crvenkasti trag, nije previše upadljiv poput onog Cherry Me od Maybellina.


Ocjena: 9/10




#6. Balea Perlglanz 
Divan proizvod! Miriše jako lijepo, ostavlja blagi pink sjaj, neku kao prirodnu boju, a opet malo šljokica. Omekšava usne i jako mi se sviđa, općenito volim Baleu tako da mi se i ovaj proizvod jako svidio. 

Ocjena: 10/10






#7. Baby Lips Electro - Pink Shock
Također sam ga kupila prije dosta dugo vremena. Iskreno, nisam nešto oduševljena. Ima lijep miris, ali ostavlja prejak trag na usnama. Nekome se ovo i sviđa, ali ja nisam ljubitelj. Niti ostali balzami iz ove kolekcije mi se ne sviđaju, pa tako ni ovaj. 

Ocjena: 5/10


Koristite li neke od ovih proizvoda?


Broj komentara: 8:

  1. I ja obozavam Baby Lipd i Labello proizvode! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam Baby Lips Cherry Me i odličan je. Super post.♥

    http://welcometoownway.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  3. odličan post! Super sii!! učlanila sam se na tvoj blog,uzvrati ako želiš i pogledaj moj novi post USKORO GIVEAWAY očekuju vas interesantni pokloni.Učlani se,komentariši i učestvuj!

    https://pinkyfashiondiary.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Imaš baš puno labela.Ja imam dosta Baby lip labela,i jedni od tih su Baby lips hydrate I Baby lips Pink Shock,ali imam i još 2.Odličan post!

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  5. Isprobala sam većinu balzama koje si spomenila, ali u drukčijim nijansama osim Baleinog balzama. Divan post! <3

    http://itsnina23.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši