utorak, 29. ožujka 2016.

The Liebster Award TAG

Tagovi nisu moja omiljena vrsta postova. Ne volim ih čitati, ne volim o njima pisati, ali kada me Ksenija nominirala na svom blogu, nisam mogla odbiti. Osim toga, tag se učinio zanimljivim, tako da i sama pomognem malim blogovima poput moga, da postane veći i poznatiji. Upravo to i je razlog pisanja The Liebster Award taga. :)


1. Koje tri stvari najviše voliš kod svog bloga?
Nisam osoba koja se voli hvaliti, ali najviše volim to što broj pratitelja stalno raste, zatim i izgled bloga te brojnost postova.

2. Koje osobine najviše cijeniš kod ljudi?
Najviše cijenim kada me netko sluša i kada ga zanima tema o čemu razgovaramo. Ne volim ljude koji, kada im nešto pričam, zuje okolo i ne slušaju me, takve pokušavam izbjeći.

3. Omiljeno godišnje doba?
Proljeće! Jedino godišnje doba u kojem istinski uživam i čija pojava me apsolutno uvijek veseli! Sunce, ptičice, leptiri, miris trave i cvijeća...

4. Što češće koristiš, lak za nokte ili dezedorans?
Lak za nokte. U zadnje vrijeme stalno imam nalakirane nokte, makar to bio i obični prozirni lak, jednostavno, nokti su mi ljepši s malo sjaja. Naravno, koristim i dezedorans, ali lak imam na sebi dulje nego dezedorans.


5. Kako zamišljaš savršen odmor?
Moj savršen odmor bi bio onaj s nekom dragom osobom (ne mogu se odlučiti trenutno), na Bora Bori ili na nekom sličnom egzotičnom mjestu, bez mobitela, stresa i ostalih stvari koje me iscrpljuju, najvjerovatnije bih ponijela samo fotoaparat. Mislim da bolje od toga ne može!

6. Omiljeni slatkiš?
Nemam neki određeni slatkiš koji volim najviše. Zaista, ovdje se ne mogu odlučiti.

7. Na skali od 1-10, kojim bi brojem ocjenila svoj blog?
Brojem 8. Smatram da zaslužuje toliku ocjenu, s obzirom da se trudim i da gotovo svaki dan uvodim nešto novo. Naravno, ima još nedostataka, ali po mom mišljenju, osmica je sasvim okej izbor.

8. Vjeruješ li u muško - ženska prijateljstva? 
Da. Unatoč tomu što ja nemam najboljeg prijatelja, vjerujem u muško - ženska prijateljstva. Mislim da je dobro da svatko ima jednog muškog prijatelja, jer oni mogu biti bolji od mnogih djevojaka.


9. Voliš li više ravnu kosu ili loknice?
Znam da mnoge djevojke koje imaju ravnu kosu žele kovrčavu, ali ponekad je i obratno. Ja imam kovrčavu kosu i kod mene to nije slučaj - sasvim sam zadovoljna kovrčavom kosom, ali mi je predivno vidjeti dugu, ravnu kosu.

10. Voliš li više dan ili noć?
Prije par sekundi ovdje je pisalo ,,kao iz topa - dan!", ali sam se sjetila da sam jutros, kad sam spremala krevet poželjela da je noć. Sama sam sebi govorila da idem samo još par dana ujutro u školu i da sam prešla već dva dana jutarnje smjene. Ako izostavimo moju želju za spavanjem, više volim dan. Danju je sve ljepše! Mogu fotografirati, pisati, šetati vani, živjetiii!

MOJA PITANJA:
1. Koliko dugo imaš svoj blog?
2. Pišeš li dnevnik?
3. Koje boje je tvoja četkica za zube?
4. Jesi li optimist ili pesimist?
5. Kako biraš odjeću za naredni dan?
6. Što misliš o blogu Annie's secret?
7. Doručkuješ li?
8. Poštuješ li druge vjere?
9. Kada bi imala priliku ići na neki fashion week (besplatno), koji je na isti dan kao i proslava rođendana tvoje najbolje prijateljice, bi li išla?
10. Smatraš li neku osobu sestrom/bratom?

Nominiram:
Danijelu
Jelenu
Jovanu

Zahvaljujem Kseniji na nominaciji!

Email: anniefashionblog@gmail.com


2 komentara:

  1. Odlican post! Odgovori su jako zanimljivi i bilo je divno citati ih! :)
    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši