nedjelja, 13. ožujka 2016.

I ♥ Spring TAG - collab s Katie

Proljeće je skoro došlo, proljetnice su tu, priroda se probudila i dolazi nam toplije vrijeme, to jest moje najdraže godišnje doba. Zbog toga vam danas pišem I ♥ Spring tag u collabu s Katie. Ona je svoj post napisala još jučer, što nadam se neće smetati, njezin post je predivan, pa svakako pročitajte.



#1. Omiljeni proljetni lak?
Iskreno, boje lakova za nokte ne usklađujem s godišnjim dobima. Kako mi se koji lak svidi, tako ga nalakiram. Ipak, odlučila sam izdvojiti ovaj predivni plavi Coral lak koji u zadnje vrijeme često imam na noktima. Osim njega, volim nježne, rozne boje i uvijek ih preferiram jer ih mogu nositi i u školu.




#2. Koja je tvoja must have boja ruža ovog proljeća?
Ne nosim ruževe. Za mene su najbolji izbor balzami za usne, kojih imam dosta i oni definitivno zamijene bilo kakav ruž. Ako bih i morala birati, izabrala bih neki nude ruž.

#3. Pokaži nam svoju omiljenu proljetnu haljinu!
Ja sam onaj tip djevojaka koje vole haljine, ali ih u proljeće ne nosim toliko kao u ljeto. Mislim da je u proljeće još prehladno za haljinice, a za blagdane radije obučem neku tuniku ili nešto slično. Ali naravno, da ih nosim u proljeće, haljine bi bile na cvjetne uzorke.

#4. Koji je tvoj omiljeni cvijet?
Sve proljetnice. Jako volim vjesnike proljeća i za mene je to najljepše cvijeće. Pored toga, možda bih dodala i tulipane i ruže. 



#5. Koja je tvoja omiljena marama/modni dodatak?
Mislim da je ovo najljepša marama koju sam ikada vidjela. Ima sve proljetne boje, sve je nekako divno i u znaku proljeća i to je ono što mi se jako sviđa. Kupljena je u KiKu prije jednu - dvije godine.


#6. Omiljeni odjevni predmet u proljeće?
Bez razmišljanja odmah govorim teksas jakna! Ona mi je veliki must have već dugi niz godina u proljeće, ide mi doslovno na sve, ali najljepše izgleda u kombinaciji s maramama. Ovo proljeće planiram kupiti novu, jer ovu nosim već godinama, tamnu, sada je red na svijetlu.

#7. Omiljena proljetna svijeća?
Ne palim posebne svijeće u posebno doba godine, jer mislim da to nema smisla. Najčešće se svijeće u prostoru i ne osjete, pa umjesto toga koristim osvježivače zraka od vanilije. Tu i tamo upalim neku svijeću radi dekoracije, najčešće lučice i to od vanilije.

#8. Omiljeni dezedorans/parfem ovog proljeća?
Avon naturals pomegranate & mango, definitivno. Već sam pisala o ovim sprejevima, ovdje  imate recenziju. Miris je predivan, što se vidi, potrošila sam skoro cijeli, iako imam još jedan čijim mirisom nisam baš oduševljena. Favorit ožujka!



#9. Kakvo je proljeće tamo gdje ti živiš?
S obzirom na to da živim na selu, jako je lijepo. Posvuda je cvijeće, drveće cvjeta rozim/bijelim cvjetovima, ljudi rade, toplo je.. Uglavnom, predivno je!

#10. Koja je tvoja omiljena stvar u vezi proljeća?
Upravo to, odgovor na prošlo pitanje.

#11. Obavljaš li proljetno pospremanje?
Ne. Smatram da se ne treba čekati neko doba godine da se očisti kuća kako treba, nego da uvijek treba biti čisto i uredno. Naravno, za neke detaljnije poslove je okej, kao npr. izmicanje ormara (što sama ne mogu) ili nešto slično vrijedi sačekati, ako ne možete sami, ili recimo, neki posao na koji se već duže vrijeme tjerate da to napravite, a nikako da napravite, zašto ne? Proljeće je idealan izgovor. :D

#12. Voliš li proljetne boje? (roza, plava, zelena, žuta)?
Da! Te nježne boje su nešto najljepše! Nekako, sve je ljepše i veselije s tim bojama.



#13. Kada bojiš uskršnja jaja?
 Najčešće sestra, brat i ja bojimo i ukrašavamo jaja dan prije.

#14. Planovi za uskršnje praznike?
Planiram odmarati od škole, naravno. Uz to, više ću se posvetiti blogu (s tim da imam novi fotoaparat), više fotografirati, uživati u proljeću, posjetiti baku i djeda na Uskrs...

#15. Imaš li neki flower crown?
Ovaj sam kupila još 2014. godine. Baš mi je sladak i počela sam ga dosta nositi s obzirom na to da ide proljeće i da mi odlično služi kada ne želim vezati kosu, a smeta mi. 



Nominiram:

Hvala Katie na prekrasnom collabu!



Broj komentara: 6:

  1. Odličan post kao i odgovori na pitanja :) Drago mi je što smo uradile collab ;)

    katieslittlecorner.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post. Svidja mi se lak,boja je bas lijepa.
    Draga,ako zelis mozemo da zapratimo jedna drugu, ako hoces zaprati me i ostavi komentar,kako bih uzvratila. :)

    www.bekleveer.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Diiivan post! Stvarno mi se mnogo svidja! Ja sam pocela blog,pa,ako imas vremena pogledaj ga! Xx

    OdgovoriIzbriši
  4. Diiivan post! Stvarno mi se mnogo svidja! Ja sam pocela blog,pa,ako imas vremena pogledaj ga! Xx

    OdgovoriIzbriši