petak, 7. kolovoza 2015.

My summer morning routine

I sama obožavam čitati postove tipa Morning/Night routine, pa ću kroz par dana napisati i night routine, no danas je na redu ovaj.



Kada se probudim, a to bude oko 11h, najčešće razbuđujem nekih 10 - 20 minuta uz mobitel. Prva stvar koju napravim na mobitelu jeste to da uključim wifi. Neka čudna navika mi je, otkad sam dobila ovaj mobitel, da kada idem spavati preko noći, apsolutno uvijek, ali uvijek isključim wifi da ne troši dok ja spavam. Zato čim se probudim, idem uključiti wifi.
Prvo posjetim one aplikacije koje me najviše zanimaju i koje pokazuju najviše notifikacija. Ovog puta sam prvo otvorila Instagram i pregledala nekoliko slika.



Kada sam se razbudila uz jutarnju dozu Instagrama, odlazim do kupaonice i obavljam higijenu. Obavim sve što moram i onda prelazim na higijenu. Najprije zavežem punđu od kose i umijem se, a onda operem zube. Uvijek mijenjam paste za zube, ali trenutno koristim ovu Kaladontovu i sasvim mi je dobra uz Dontodentovu četkicu za zube.



Zatim prelazimo na moj omiljeni dio - kokosovo ulje. Uzimam 'ulje' u kamenom stanju iz hladnjaka i polako ga prstima nanosim na lice, vrat i uši.
Inače ga koristim za sunčanje, ali pomaže i kada nema sunca. Važno je da ga unesete kružnim pokretima jer lice zahtjeva njegu i pažnju.
Ja ga nanosim i na uši iz razloga što mi je to područje izrazito suho, ali možete ga koristiti i za ruke, tijelo ili za tuširanje, totalno svejedno, pomaže koži.




Odlazim do sobe i oblačim se. Ljeto je, pa oblačim laganu žutu majicu Chupa Chups (H&M), tigraste hlačice (H&M) i flower crown (H&M).


I nakon toga najčešće još malo budem na mobitelu ili sjednem za laptop i pišem post, nekako mi je to najbolje raditi ujutro. Zna se dogoditi da odem u bazen i tamo budem do podneva, ali to nije često ovih dana. Jutros sam uzela nektarine i jela ih dok pišem post. 



Email : anniefashionblog@gmail.com

Broj komentara: 8:

  1. Super ti je post, no i cijeli blog. :) Imaš moju podršku, samo tako nastavi. <3 Ako želiš pogledaj moj blog i stisni follow ako ti se sviđa :) http://fdiarybyz.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan post! Tvoj blog mi se jako dopada, kao i tvoji postovi. Samo tako dalje! :) ♥

    Pogledaj moj blog i učlani se ako želiš -------> allforyou23.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  3. Blog ti je ekstra.Jedina stvar koja mi se ne svidja jeste sto je font slova plavi/svetlo zeleni jer sam jedva procitala post, sve me oci bolele. ♥ Inace ti je rutina sjajna! Uclanila sam sve u tvoj blog

    Novi POST ; http://miljana-saveti.blogspot.com/ Ako ti se svidja moj blog uclani se

    OdgovoriIzbriši