nedjelja, 28. lipnja 2015.

DIY room decor idea - 3D colorful butterflies!

Ove prelijepe leptire imam u sobu otprilike godinu dana. Nisu uvijek bili iste boje, postepeno sam ih mijenjala, ali nikada mi nisu postali dosadni ili zastarjeli.
Zato ću današnji lagani DIY podijeliti s vama. Nadam se da ćete se i vi okušati u tome predivnom DIY projektu i da će vaša soba zasjati šarenim bojama!


Biti će vam potrebno:
- 2 ili više nijansi neke boje (kolaž papir)
- običan papir (iz bilježnice)
- ljepljiva traka
- škare
- olovka

Za početak, uzmite neki papir s crtama kako ne biste bez veze trošili bijeli papir. Na njemu izvježbajte nacrtati nekoga lijepog leptira, jednostavnog oblika.
Možete također iskopirati oblik leptira pa ga izrezati na papiru.
Kada ste dobili savršeni oblik leptira, izrežite ga i ostavite po strani. Možete crtati veće i manje oblike.Leptir koji je najbolje ispao, onaj izrezani, možete upotrijebiti za ocrtavanje sljedećih leptira. Uzmite razne nijanse neke boje i ocrtajte leptiriće te nakupite od svake boje po 5 - 10 leptira raznih veličina.
Ako vam ne ide od ruke, vježbajte crtanje leptira ili uzmite neki kalup leptira. Možete upotrijebiti čak i onaj za kolačiće.
 Sada, kada imate ravne leptire, moramo ih napraviti 3D, to jest, kao da lete. 
Sve što morate napraviti je da uzmete jednoga leptira i presavijete. Nakon toga ga otvorite i ponovno ga presavite, ali ne na istome mjestu, nego pored toga. Pazite samo da ne uhvatite krilo, već sredinu. Leptir iza mora "stajati" kao na 2. slici iznad.Leptiriće samo na poleđini zalijepite selotejp trakom i rasporedite po želji. 

Do sljedećega puta,
 - Annie.


Nema komentara:

Objavi komentar