četvrtak, 16. kolovoza 2018.

Što pokloniti dragim osobama?

Svaki put se pitam što pokloniti bliskim osobama za rođendan, blagdan ili čisto kao znak pažnje i gotovo nikada ne smislim nešto originalno, a tako želim. Razlog tome je što kasno krenem s pripremanjem poklona, iako svaki rođendan upamtim. Ubuduće želim biti pažljivija prema ljudima koje volim, pa tako i kad su u pitanju pokloni.
Upravo zbog toga što znam koliko je teško odabrati pravi, personalizirani poklon za voljene osobe pišem ovaj post. Nije bitno koja je prigoda - rođendan ili nešto drugo, svakome će se svidjeti poklon u koji je uloženo puno pažnje. Ovo su samo neke od ideja i uz to biste trebali pokloniti još nešto. Imam još ideja pa pišite u komentar ako želite drugi dio.
P.S. ako ovo čita netko od mojih prijatelja, pravite se da niste vidjeli 😉

1. Za ljubitelje toplih napitaka

Smatram da bi se osoba koja voli tople napitke tipa kavu i čaj razveselila ovim poklonom. Vjerujte mi, meni je bilo jako zanimljivo birati ovakav poklon i mislim da je manje-više originalan. Ovo možete pokloniti prijateljima ili roditeljima, svakome će se svidjeti. Na primjer, osobi koja voli kavu možete kupiti personaliziranu šalicu (ili običnu, i to je skroz okej), u nju staviti kavu u vrećicama različitih marki i okusa (npr. čokolada, vanilija, classic itd.) i uz to termosicu koja se slaže uz šalicu. Isto možete i s čajem ili toplom čokoladom u prahu.

2. Poklon za opuštanje

Ovakvo nešto možete naći u dućanima kao setove za tuširanje, ali to mi djeluje prejednostavno i vidi se da se niste potrudili oko poklona. Meni bi se ovakvo nešto jako svidjelo, a radi se o spa setu kojeg sami ,,sastavite" (samo pazite da ne prenesete pogrešnu poruku :D). Kupite primjerice gel za tuširanje, body scrub, bombu za kupanje, balzam za usne ili nešto slično što vi volite, a znate da bi osoba uživala u tome. U paket možete dodati i svjećice kako bi osoba imala pravi ugođaj. Sve to lijepo upakirajte i imate odličan poklon za prijateljicu/mamu.

3. Podsjetnik koliko vam je lijepo zajedno

...odnosno uspomene. Ovo je jedan od mojih najdražih poklona, ono što bih najviše voljela dobiti od prijatelja. Izradi vaše najljepše zajedničke slike i od njih napravi nešto - stavi ih u okvir, napravi neki plakat, izradi ,,kutiju iznenađenja" ili slično. Potrudi se da poklon izgleda što ljepše, jer je ipak u pitanju nešto što tebi draga osoba treba čuvati kao uspomenu od tebe. Uz to joj pokloni neke slatkiše i, primjerice, komad odjeće ili šminke.

4. Za osobu koja voli putovati

Osobi koja voli putovati možeš pokloniti neke stvarčice za putovanja, kao što su futrolica za putovnicu, novčanik/ruksak za putovanja, termosicu (vraćamo se na ideju br.1), sanitizer za ruke, mini gelove za tuširanje/kreme za ruke/šampone.. Ideja je bezbroj, samo treba uključiti maštu. Ako si kreativna, možeš joj napraviti personaliziranu kasicu za štednju za putovanja od teglice, ukrasiti ju i to je to. Ako si u mogućnosti, mislim da bi najbolji poklon za ovakvu osobu bio da joj uplatiš neko mini putovanje.

Nadam se da će osobe kojima poklanjate originalne poklone znati cijeniti vaš trud, jer to stvarno zaslužujete.

Instagram: @blogger.pink, @wearetesseris
Mail: anniefashionblog@gmail.com

Do sljedećeg puta,



Broj komentara: 29:

  1. Predivne ideje za poklone dragim osobama. Jako mi se sviđaju tvoji prijedlozi, posebnno šalica za tople napitke. Želim ti divan vikend!

    http://www.exclusivebeautydiary.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Post je jako koristan sigurno cu iskoristiti koji savet.

    https://own-bloger.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Mnogo si mi pomogla sa savjetima i sviđa mi se tvoj post.
    Zapratila sam te, nadam se da ćeš i ti mene jer sam nova.
    https://samifashionlover.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ideje, hvala što si podijelila sa nama. Follow for follow? Već te pratim.

    https://salyaves.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši