subota, 17. rujna 2016.

#BackToSchool2016: What's in my backpack?

Pozdrav svima!

I nakon deset dana, konačno, dobrodošli u moj novi post. Nisam pisala stvarno dugo, jedva sam i posjećivala Blogger otkako je počela škola, jer sam se školi i zadaćama posvetila najviše, učila sam prve lekcije kako bi mi kasnije bilo lakše.
Moram napomenuti da je ovo zadnji post u BTS seriji postova jer je škola počela prije dva tjedna i stvarno više nema potrebe za pisanjem takvih postova, možda ću objaviti neke study ili school tips, ali to je uglavnom završetak ove serije postova.
Za danas sam vam pripremila post na temu sadržaja moje školske torbe, tj. ruksaka, pa počnimo! ☺


Imam više školskih ruksaka, ali sam ove godine odlučila nositi ovu Adidas, barem ovo polugodište. Kupljena je prije par godina, tako da stvarno ne znam gdje. Klasičan ruksak s jednom velikom pregradom i jednom malom.


U ovoj manjoj pregradi je uvijek neuredno, nosim puno stvari, a ovaj ruksak je poprilično malen za sve to, pa se dogodi da ne mogu naći ono što tražim i tako stalno...


Prvo što obavezno nosim su suhe i vlažne maramice. To mi uvijek treba i dobro je da to nosim u ruksaku.


Ovaj put slučajno imam ovu narukvicu koju sam skinula u školi i stavila u torbu, i tu je naravno novčanik.


Šestar i škarice mi većinom zatrebaju, šestar gotovo svaki dan, a škarice kako kad. Osim toga, tu je i ovaj blokić sa šarenim sticky notes papirićima koji su preslatki.


Prelazimo, zatim, na ovu veću pregradu u torbi. Prvo što možete vidjeti je moja pernica, planer, školski udžbenici i bočica vode ili rijetko kad soka.


Ovako izgleda moja pernica, meni je preslatkaa, iako izgleda kao neka krpa za čišćenje podova. :D Kupila sam je u nekoj knjižari blizu škole, tako da ne znam gdje je još ima za kupiti.


Prvo i najvažnije su tehnička olovka i špicevi, kao i jedna kemijska olovka, to je ono najbitnije u cijeloj pernici.


Uvijek imam i jednu običnu olovku, gumicu, malo ravnalo, neku šarenu kemijsku i jedan - dva markera za ukrašavanje bilježnice. Nisam sve to slikala, ali to je ono najuobičajnije. :)


Tu je i jedan balzam za usne, u pernicu gledam cijeli dan kad sam u školi i onda kad god se sjetim namažem to na usne, a ovaj Baby Lips mi je drugi ili treći po redu koje sam imala i odlični su za hidrataciju.


Apsolutno uvijek moram imati bočicu vode u torbi, jer stalno pijem vodu i u školi popijem litru vode na dan. Jučer sam kupila Sprite, tako da je bočica prazna sada, ali sok pijem jako rijetko, uvijek vodu.


Također, ovaj planer mi je nešto neizostavno, u tome mi je sve za školu, sve ono najbitnije. Sama sam ga ukrasila i obožavam ga! Ako želite da napišem post o uređenju planera, komentirajte.


I, osim knjiga, nosim još samo ovaj fascikl u kojem mi stoji geometrijski pribor, neke važne informacije za učenje koje ne smijem izgubiti, neki sticky notesi i to je to.

To bi bilo sve za ovaj post!
Kao što sam već rekla, ovim postom završavam seriju BTS postova, nadam se da su vam se svidjeli takvi postovi, sve ih možete pročitati klikom na tag #BackToSchool2016 ispod posta.

- Želite li da vam pokažem kolekciju svojih cipela?

nstagram:  @blogger.pink
We Heart It: @perfect_butterfly
Email: anniefashionblog@gmail.com

Do sljedećeg posta,


2 komentara:

  1. Odličan post, ruksak mi se baš sviđa.

    https://enotes10.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan post! Jako volim ovakav tip postova, jer svi mi imamo razločite stvari u torbi. Dopada mi se tvoj ranac, obožavam prosto sve što je adidas ^___^

    Kika's blog

    OdgovoriIzbriši