subota, 3. rujna 2016.

BackToSchool2016: H A U L

Pozdrav svima!

U četvrtak sam bila u malo većoj BTS kupovini, a u nedjelju sam otišla po ostatak stvari koje nisam kupila prije, kao npr. još jedna majica, tehnička olovka, gumica, naljepnice za knjige i sl. Veoma je raznovrsno, pa sam to odlučila podijeliti i s vama te napisati haul post koji volim čitati, ali i pisati. :)

• Bilježnice

Ove godine mi je trebalo malo više bilježnica nego prošle zbog novih predmeta, tako da sam kupila tri ukoričene, čisto da mi ne bude preteško, a ostale su s mekim uvezom. Nekako su te ukoričene posebne i izgledaju puno ljepše, dok su i one mekše lijepe.
Ova na vrhu je meni najljepša od sve tri, obožavam tirkizno, obožavam cvijeće, ruže i rozu boju, a i ovaj natpis je predobar. Nju ću vjerovatno koristiti za matematiku.  Zatim imam neku običnu na kojoj piše ,,It's always fun to talk about jazz" koju ću najvjerovatnije urediti po svome jer mi se ne sviđa previše, i ova donja je Eiffellov toranj i na njoj piše ,,The world is a book and those who do not travel read only a page.", jako mi se sviđa taj natpis. :)


Kupila sam, zatim, oko pet ovih Hello Kitty na linije, preslatke su! Imaju na nekim mjestima šljokice i cvjetne su, baš mi se sviđaju!


Inače vam ne bih pokazivala običnu kajdanku, ali ova je predivna! S tvrdim koricama je i ima stvarno jako puno listova, dovoljno za ostatak školovanja u osnovnoj školi.


Ove dvije su stvarno preslatke, glitter su, šarene i ove su mi najljepše od svih. Na linije su i mislim da ću ovu desnu koristiti za biologiju, a lijevu za tehnički ili engleski.

• Školski pribor

Prvo imam ono najvažnije, a to su tehničke olovke. Imam ih četiri trenutno, ali ovo su nove. Kupila sam ovu plavu ranije, a onda sam Pentelovu dobila u OK! časopisu pa eto, dobro je da ih imam više.


Uzela sam i jedne bojice, inače mi i nisu toliko potrebne u školi, ali volim da ih imam. Nekada nešto treba obojiti, crtati, nekada radim DIY projekte i bojice mi uvijek trebaju.


Kupila sam i ljepilo, korektor te dvije gumice. Ljepilo mi uvijek treba za likovni, korektor zbog pisanja zadaćnice ili općenito zadaće, a ova Softy gumica mi se čini odlična jer je svi hvale i htjela sam je probati, iako vjerovatno već jesam, samo sam zaboravila. :D


Ovu preslatku pernicu sam kupila jučer dok sam se vozala s prijateljicom, pa smo naišle u jedan dućan da ,,vidimo što ima" i izašle sa dvije ovakve pernice. Nama su se jako svidjele, imaju preslatke detalje, ovo lišće i baš nam je slatko, a i našle smo ih na sniženju za 6 kn. Bilo ih je različitih boja, ljubičasta, žuta, zelena, ali naravno, uzele smo pink.


Zatim sam kupila, NARAVNO, sticky notes. Što bih ja bez njih? Obožavam te šarene boje, a i korisni su jako, pomogli su mi bezbroj puta da ne zaboravim važne stvari. Ovi obilježavači su iz Offertissime, koštaju oko 4 kune i stvarno su korisni.



Kupila sam i tri paketića naljepnica, za radne bilježnice, udžbenike, neke bilježnice... trebat će mi.



Za likovni mi trebaju tempere i paleta, pored toga još puno stvari zapravo, ali zasad sam kupila samo ovo dvoje jer nešto imam od prošle godine, a nešto ću kupiti. Nema smisla da kupujem puno stvari ako likovni imamo jednom u dva tjedna, za početak će ovo biti dovoljno.☺
I mislim da je to to što sam kupila od pribora, nisam kupila novu torbu jer imam par torbi od prošle godine.


• Odjeća i obuća

Pa, počnimo s odjećom i obućom koju sam kupila za školu. Prva stvar je ova majica na kojoj piše ,,TO THE MOON AND BACK" i baš mi je fora kako se presijavaju ova slova, a i slovo C je u obliku mjeseca. Stvarno nije bila skupa, 40 kn, a kupila sam ju u H&M-u.


Kupila sam i jedne bordo starke, čisto da malo promijenim, jer nosim samo bijele i crne, a nikad u boji. Dvoumila sam se između ovih i tirkiznih, ali ipak tirkizne ne bih tako lako kombinirala, dok će se ove predivno slagati s jesenjim bojama. :)


Ove crne (kako god se to zvalo) sam našla po dosta povoljnoj cijeni, oko 40 kuna, a zaista mi se sviđaju. Lako se kombiniraju, mislila sam ih nositi kao preobuću, ali ipak neću jer ne izgledaju tako lijepo kad dođu čarape, koliko na bosu nogu. Sačuvat ću ih za sljedeće ljeto i nositi dok je još lijepo vrijeme.


Predomislila sam se i kupila ove tenisice za preobuću, jer sam osnovna škola i obavezno moram imati preobuću. Cijele su crne, najbolje se kombiniraju i zapravo sam i tražila nešto ovako jednostavno, a našla sam ih u kineskom dućanu. :)


Sljedeća stvar iz ovoga haula koju vam želim pokazati je crna majica s natpisom The time is now koja mi je neki dan stigla iz OK! redakcije. Šarena je i ima baš lijepe boje, mislim da ću je sa zadovoljstvom nositi, odgovara mi veličina i baš mi se sviđa.



Zatim imam ovu preslatku trenerku koja je dosta uska, skoro kao tajice. Bila bi lijepa i kao obična crna, ali ovaj detalj na koljenu i ispod koljena mi se jako, jako sviđa!
Dobila sam je na poklon od mame i mislim da je preslatka.

- I to bi bilo sve za ovaj haul post. ♥
- Imate li neku od ovih stvari? Kako ste zadovoljni njima?

Instagram: @blogger.pink
We Heart It: @perfect_butterfly
Email: anniefashionblog@gmail.com

Do sljedećeg posta,




Broj komentara: 10:

  1. Wooow kako velik haul!
    Odlične stvarčice si kupila.
    Najviše mi se sviđaju bordo starke, predivne su, jedne od najdražih uz bijele i tamno plave, i ova trenirka na zadnjoj slici je preslatka i divno ti stoji, predivno. ♥

    OdgovoriIzbriši
  2. Trenerka mi je predivnaa, prosto sam oduševljena. I ja sam na svom blogu uradila Bach to School Haul pa možeš pogledati.

    http://medinabeslagic.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  3. Divan post, draga. Prvi put sam na tvom blogu i moram priznati da sam odusevljena - tvojim pisanjem, fotografijama (cime fotografises?) i izgledom, bas je uredjen sa ukusom. Trenerka ti je skroooz cute :-)
    Zapratila sam te pa ako zelis uzvrati i pogledaj i ti moj blog,mnogo bi mi značilo

    http://ildaslittlefashionplace.blogspot.ba/#_=_

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam pogledala tvoj blog, stvarno je divan! Fotografiram fotoaparatom Samsung ES90, i hvala ti puno. ♥♥

      Izbriši
  4. Divan je post. Puno mi se sviđa tvoja trenerka. Fotografije su ti odlične, za svaku pohvalu. Smao tako nastavi:)

    https://kikaa99.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  5. Sve stvari su predivne, ali trenirka mi je najljepsa! Lijepo ti stoji i trenirka i majica i obuca koju si kupila.☺

    http://beautybydorotea.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  6. Stvari su divne i imamo iste bilježnice. <3

    OdgovoriIzbriši