četvrtak, 30. lipnja 2016.

MonthlyPost: Red everywhere

Lipanj je, zapravo, moj najsretniji mjesec u godini. Prvi dio mjeseca je započeo dovršavanjem školskih obaveza, točnije zadnjim tjednom školske godine. Iako je za taj tjedan bilo predviđeno samo zaključivanje ocjena, neki su još odgovarali, a iz nekih predmeta su ocjene bile već ranije zaključene. Cijeli tjedan smo bili vani i radili ništa, no to nam nije škodilo. Došao je i taj 10.06. i uspješno sam završila šesti razred. Da, šesti. :)
Kasnije nisam razmišljala ni o čemu, osim o tome da je škola napokon gotova. Jednostavno nisam mogla vjerovati i čekala sam da ljeto napokon započne.


U drugoj polovici mjeseca sam uživala u punom smislu te riječi. Imala sam vremena za sve za što sam željela, išla sam na mjesta na koja od obaveza nisam mogla, napravila par recepata... I potpuno uživala u tome. Neki dan sam izašla u dvorište s fotoaparatom u ruci i tražila neku interesantnu, lijepu stvar za slikanje. Odlučila sam se za ruže, kojih je bilo puno. Ne znam zašto, ali nikada nisam voljela crvenu boju. Dok su moje prijateljice kao male voljele crvenu, mene je više interesirala ljubičasta boja. Sada mi je crvena postala draža, obožavam ruže, crveni lak imam na noktima već duže vrijeme, a kupila sam i jednu crvenu majicu, baš zato što u svom ormaru nisam imala niti jedan komad odjeće koji je crvene boje. Čudno, zar ne?
I tako, prošao je još jedan mjesec, mjesec u kojem počinje svima nama drago godišnje doba. Pozdravljamo se s lipnjem, dolazi nam srpanj, i nadamo se da ćemo ostatak ljeta provesti savršeno!

- Kako ste vi proveli lipanj?

We Heart It: perfect_butterfly
Instagram; blogger.pink


3 komentara:

  1. Meni je bilo lepo u junu i leto mi je lepo pocelo,mada imam osecaj kao da je jun trajao čitavu večnost jer mi se stvarno mnogo stvari izdešavalo u proteklih 30 dana...

    Drago mi je sto si i ti lepo provela mesec i nadam se da ćeš uzivati i u julu!

    https://nadjaxx.blogspot.rs/2016/06/5-june-favorites-2016.html?m=1

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni u junu i nije bilo toliko lepo jer sam imala prijemni uh! Ali sada mi je mnogo lakse kada je to proslo.Spremna sam da uzivam u putovanjima na raspustu :)
    Pogledaj moj blog i postani clan ako zelis,javi se da uzvratim<3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  3. Draga, jako lijep blog.
    Ako zelis mozemo da zapratimo jedna drugu, ako hoces zaprati me i ostavi komentar,kako bih uzvratila. :)

    www.bekleveer.com

    OdgovoriIzbriši