nedjelja, 26. lipnja 2016.

#MonthlyFav: June Favorites

Malo po malo, došli smo i do kraja lipnja. Izdvojila sam nekoliko proizvoda koje sam koristila u lipnju, a koji su mi se posebno svidjeli i odlučila ih podijeliti s vama. Od sada će favoriti izlaziti svaki mjesec, naravno pred kraj mjeseca. To je nova rubrika na blogu koja će se zvati MonthlyFav.
Također, u mjesečnim favoritima se neće nalaziti samo kozmetika, već i druge stvari koje su mi se svidjele, hrana, odjeća i tako dalje, pa možemo krenuti. :)


 
Avon Naturals Pink Daisy & Sicilian Lemon
Sprejevi za tijelo iz Avona su po meni daleko najbolji. Pristupačni su, dugotrajni, nisu prejaki i divno mirišu. Ovaj miris sam opisivala u jednom od postova još u rujnu kada sam ga dobila, no tada mi se nije sviđao. Sada, kada mi je ostao samo taj, otkrila sam da mi se sviđa. :D Roza tratinčica i sicilijanski limun u ovoj situaciji su odlična kombinacija, a miris je savršen za ljeto. Imam ga još dosta i planiram ga koristiti cijelo ljeto, iako želim kupiti još sprejeva iz Avona.


 Tutti Frutti Lychee & Rambutan
Ovaj gel za tuširanje mi je mama poklonila za rođendan, ali tek sam ga nedavno počela koristiti. Prije ovoga sam imala višnju i stvarno je odličan. Možete ga koristiti i za tuširanje i za opuštanje u kadi, svejedno. Ima 500 ml i košta nekih 20-25kn. Ja ga obožavam jer miriši savršeno, a u sebi ima i sitne šljokice.


EOS Pomegranate Raspberry 
Eos balzam za usne sam željela jako dugo, oko dvije godine. Nedavno je stigao u Hrvatsku i čim sam prvi put išla u Muller, kupila sam ga. Dosta je skup, 45 kn, ali je stvarno jako kvalitetan. Ja sam izabrala ovaj od šipka i maline i jako, jako sam zadovoljna. Nakon nanošenja brzo upije, a zatim usne budu jako meke i lijepe. Sve preporuke za njega, planiram kupiti još jedan barem. 

 
Oreo cookies
Moj omiljeni keks je Oreo, pa mislim da nema razloga da objašnjavam puno o njemu, svi već znate. :)


Delia Cosmetics Nail Polish
Crvena je ovaj mjesec moj apsolutni favorit, pa sam i na noktima imala crveni lak. Kupljen je u jednom dućanu u mom mjestu, nije skup, a boje su prekrasne. Nažalost, kvaliteta nije baš za pohvalu, traju dosta kratko, ali me boje oduševljavaju, tako da se ovaj lak ipak našao u mojim favoritima.


Balea piling za lice
Ovaj piling za lice sam kupila još odavno, izašlo je novije pakiranje ovoga s malo drugačijim izgledom, ali za ovo imam samo riječi hvale! Potrebno ga je namazati na lice ujutro i navečer, ostaviti da djeluje par minuta te isprati. Ja ga koristim prije tuširanja, naravno stavim na čistu kožu malo tog pilinga i kada se stvore one bijele kuglice, isperem jednostavnije dok se tuširam. Ako imate problematičnu kožu, kupite ovo, zasigurno će vam pomoći!

- Došli smo i do kraja ovog posta, tj. prvih favorita. Nadam se da vam se post svidio, lajkajte ako vam se sviđa, komentirajte i očekujte novu rubriku mjesečnih postova s nekim zanimljivim pričama iz mog života, više u sljedećem postu.

Koristite li i vi neke od ovih proizvoda?

Do sljedećeg posta,

Ana.

4 komentara:

  1. Super post!

    Moj najnoviji post: http://nadjaxx.blogspot.rs/2016/06/my-beach-bagmoja-torba-za-plazu.html?m=1

    OdgovoriIzbriši
  2. Sjajan post!♥

    Postala sam clan tvog bloga ako zelis uzvrati:
    Aleksandrascorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  3. Favoriti su odlični! ;* ❤
    Balea piling za lice koristim, sve preporuke. ❤ Takođe obožavam Oreo. *-*
    I taj EOS je sjajan. ❤
    <333333333333333333333333333333333

    eslyisworldview.blogspot.rs 💝

    OdgovoriIzbriši
  4. EOS balzami su definitivno opravdano hvaljeni,ja uzivam u koristenju svog sweet mint i mislim da necu mijenjati balzam u buducnosti.Avon mistove za tijelo ne volim,puni su mi alkohola i alkohol mi ubije sav miris mista...

    OdgovoriIzbriši