ponedjeljak, 2. svibnja 2016.

I choose to be happy!

Haaappy birthday to yooou, haaappy birthday to yooou, haaappy birthday my little blog, happy birthday to you!
Upravo to trebamo pjevati ovome blogu! Prije točno godinu dana, ovaj blog se pričlanio Bloggeru. Taj dan je nastao i moj prvi post, Facts about me, koji sam obrisala prije kojih pola godine, jer očito nije bio dovoljno dobar. Dugo sam čekala 02.05., kako bih vam mogla reći da je danas prvi BLOGOROĐENDAN! :)


Bila bih vam jako, jako zahvalna kada biste se učlanili u moj blog, jer s 50 članova pripremam GIVEAWAY! :)
Osim toga, napravila sam i Instagram profil, kojeg možete posjetiti ovdje, obavezno zapratite! Na tom profilu će biti obavještenja o blogu, o novim postovima i slično, pratite! :)
Ali, to nije sve. Danas sam se odlučila za promjenu imena bloga, što ste sigurno već primijetili. Naime, prošlo ime (Annie's secret) mi se nije sviđalo, no ovo mi je sasvim okej, pa se nadam da ćete i vi to prihvatiti lako. Iako je novo ime 'Pink Is My Soul', dakle radi se o rozoj boji, nemojte očekivati da će cijeli blog biti rozi. Jednostavno, volim tu boju i nadam se da ime nije toliko bitno, nego sadržaj bloga. Proširite vijesti po drugim blogovima, bila bih vam jako zahvalna kada biste to učinili. ☺


U današnjem postu željela bih vam pričati o inspiraciji, pozitivnim mislima i svemu što nas potiče da budemo sretni. Da, ponekad je teško, ali pokušajte ostati nasmijani. Bez obzira na sve, ne dajte da vam jedna misao, pogreška ili događaj pokvari dan. Uvijek idite po svome planu i ostanite svoji. Ono što ste isplanirali, i ostvarite. Želite, trudite se i rezultati će se sigurno vidjeti, nebitno o čemu se radi.


Jasno, katkad dođu i loši dani, tamni oblak stane baš ispred vas, ali proći će. Sve prolazi, pa tako i to. Sunce će opet zasjati i imat ćete priliku nadoknaditi sve izgubljeno u tih par dana. Uvijek, baš uvijek ima načina. Ako ima i volje.


Zapamtite, za svaku minutu ljutnje gubite minutu sreće! UVIJEK budite sretni i nasmijani, jer samo tako ćete biti doista sretni u životu! ♥♥♥

I choose to be happy!

Instagram: <a href="https://www.instagram.com/blogger.pink/">blogger.pink</a>
Email: anniefashionblog@gmail.com


Broj komentara: 5:

  1. Srecan rodjendan blogu!!! ♡
    Imas jako lrp blog i dopada mi se i kaki si ga uredila i kakvo si mu imr dala,. Otiginalno je i lepo. Selim ti da dto pre sakupis 50 claniva! ♡
    Molim te poseti moj blog i uclani sr ako zelis, puno ce mi znaciti. ♡♡ :) :Teen Queen

    OdgovoriIzbriši
  2. Srecan Blogorodjendan! :)) Imas odlican izgled bloga. Zelim ti da sto pre sakupis 50 clanova! :) I da, da li bi u komentar mog novog posta napisala kako da napravimo takvu strelicu? ( nadam se da me razumes xD )
    http://anastasijamatic.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne razumijem te, ali te molim da mi se javiš na anniefashionblog@gmail.com i da mi detaljno objasniš o čemu misliš. :)

      Izbriši
  3. Divan post!Prelwp ti je blog,učlanila sam se,verujem da ćeš ubrzo imati tih 50 pratilaca 😊
    Volela bih i kada bi ti pogledalaa moj blog i možda postala novi član 😘😘

    OdgovoriIzbriši