ponedjeljak, 17. kolovoza 2015.

Locker organization + school essentials | #backtoschool

Ovim postom započinjemo #backtoschool sezonu. Ne mogu reći da volim školu, ali volim ovaj dio prije škole, točnije povratak u školu, kupovina novih školskih stvarčica i odjeće za školu. To mi je oduvijek davalo neku motivaciju za početak nove školske godine i tome se zapravo najviše veselim.
Ali, da bi bili organizirani, moramo imati nešto u čemu držimo svoje knjige, u mojemu slučaju ormarić za knjige. Neki od vas u školi imaju svoj ormarić za knjige, ja nemam u školi, ali zato sam odlučila urediti onaj svoj kod kuće.



Moj bijeli ormarić za knjige sastoji se od dvije police. Na ovoj prvoj, koju ja zovem glavnom policom, držim sve svoje udžbenike i radne bilježnice. Mislim da mi je ta polica najvažnija jer se na njoj nalaze one stvari koje mi najviše trebaju, ove ostale su od manje pomoći. :)


Pored knjiga, tu držim i neke stvari koje mi trebaju za školu. U ovome slučaju, tu se našao i ovaj predivni bijeli blokić koji će mi odlično poslužiti za nadolazeću školsku godinu.
Kao što vidite, ovi bijeli papirići su jako praktični. Na bijele namjeravam pisati školske obaveze koje moram obaviti poslije škole, školsku zadaću ili ono što moram kupiti za likovni sat, a šarene papiriće ću iskoristiti za obilježavanje stranica u udžbenicima. 


Sljedeća stvar koju sam stavila na tu istu, prvu policu, jest ova "kantica" za dekoriranje prostora i nekakve ukrase.
U nju sam stavila ono što mi je najviše potrebno dok kod kuće pišem zadaću ili nešto drugo za školu. Tu se nalaze Sharpie markeri, ljepljiva traka, gumice za brisanje, ljepilo i tako dalje. Jednostavno one stvarčice bez kojih ne mogu, školski pribor i tako dalje.
Vi možete dodati neko ukrasno kamenje, cvijeće i tako ako dekorirate baš ono da vam sve bude na mjestu, ali meni se ovako više sviđa.



Naravno, kalkulator za rješavanje matematičkih zadataka često može dobro poslužiti. Ovdje sam ga dodala jer mi u pernicu ne stane, a nema smisla da stavljam takve stvari u torbu, kada je još uvijek prazna. :)



Osim toga, jako volim ove velike papiriće u raznim bojama. Ne koštaju puno, a znaju poslužiti. Mislim da i sami znate kakvi su, da ne objašnjavam dalje, predivni su, nisu skupi, a imaju jako lijepe boje i mislim da ih svatko treba imati za školu.

Kada počne škola, svakodnevno tražim bilježnice od nekog predmeta, pa tu nastane zbrka i bilježnice se pomiješaju s knjigama te onda nastane kaos u ormariću. Da mi se to ne bi dogodilo i ove godine, rasporedila sam bilježnice i knjige. Knjige, kao što sam već rekla, imaju svoje mjesto na prvoj polici u ormariću, dok su se bilježnice smjestile na donju.
Trenutno je tu vrlo malo bilježnica, jer još nisam bila u kupovini, ali uskoro će se i taj dio ormarića napuniti do vrha!


Kako mi prva "stranica" ormarića, čim se otvori, ne bi bila prazna i potpuno bijela, na nju sam zalijepila jednu preslatku sovicu. Kao velika ljubiteljica stvari i predmeta u obliku sovica, ovo me je oduševilo te sam rekla: ,,Ovo će biti u mome ormariću!"
Imam takve naljepnice raznih oblika i stvarno sam oduševljena njima, preslatke su.

Drage moje, uživajte u ovoj #backtoschool sezoni uz pregršt postova o tome, što na raznim blogovima, što na mojem.
Uskoro očekujte i back to school haul, što je u mojoj torbi i razne savjete o školi. Do završetka 9. mjeseca ćemo se još puno družiti, dakle očekujte postove svaki drugi - treći dan.

Do sljedećeg posta,
- Annie.

| Email : anniefashionblog@gmail.com |

2 komentara:

  1. Woow ova sova je preslatka..Lep post..
    I ja imam neke Back to school pa bih volela da pogledas..

    jananikolic.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši