četvrtak, 19. srpnja 2018.

Nastavimo gdje smo stali ili kud koji - mili moji?


Vjerojatno vam naslov posta nije sasvim jasan. Možda nitko ne čita ovaj post. Možda ste svi zaboravili na moj blog. Ali, ako vas je naslov posta na neki način privukao da kliknete na post i pročitate ga, ostanite. Ne nudim opravdanja zašto nisam pisala; to čak ni ja ne znam. Rekla bih da mi se nije dalo, ali i da sam zaboravila na blog. Dosadilo mi je. Blogera je sve manje, u postovima za čitanje su postovi u razmaku od tjedan dana, Blogger nije što je nekad bio. Ne blista više, ne ispunjava nas srećom dok čitamo i pišemo postove. Što nam se dogodilo, kolege blogeri?


U mom životu se promijenilo toliko toga! Čovječe, pa moj post nije osvanuo na Bloggeru od prosinca 2016. godine! Nedostajalo mi je pisanje, zato i pišem ovaj post. Starija sam. Zrelija. Možda i pametnija. Toliko se toga izdogađalo u mom životu, postala sam odrasla osoba. Možda ne odrasla, ali svakako odraslija. Izbacila sam iz života ljude koji me guše i to mi je olakšalo život. Doslovno. Jednostavno, vrijeme me promijenilo.
Želja za blogganjem se vratila. Želja za fotografiranjem, kreiranjem fotografija, razmišljanjem hoće li se čitateljima tekst svidjeti, hoće li uživati čitajući. Tužno je vidjeti blogove poluprazne. Znam da su se neke blogerice vratile, kao i ja sada. I uživam u tom saznanju. Želim se vratiti, kreirati slike, sjediti za kompjuterom znajući da radim nešto dobro, da ne gledam u ekran bez veze. Znam da ću ovdje pročitati nešto pametno i biti sretnija, jer to je ono što me ispunjava.


Ako ste pročitali ovaj tekst, svakako ostavite komentar da znam da vas ima! :)

Volim vas,
Ana.

Broj komentara: 19:

 1. Welcome back! Čitamo se :)
  Blog treba voditi samo onda kada te to ispunjava. Pauze su okej. Take a break when you need it!

  Novi post | SOS rubrika | Instagram

  OdgovoriIzbriši
 2. Drago mi je da si se povratila,bila bi mi cast da pocnes opet pisati!Ukoliko imas vremena da pogledas moj blog profil :
  https://own-bloger.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 3. Počela sam da pišem post na istu temu, ali sam odustala. Ne u vezi pauze, nego u vezi toga šta se dogodilo sa blogosferom. Nedostaju mi oni interesantni, nesponzorisani postovi. Ja sam, recimo, uspela do danas da održim ritam objavljivanja (sreda i subota u 10), pa čak i kad imam kreativnu blokadu. Sedim do tri ujutru i pišem post. Volim to što radim, i ne želim da prestanem. S druge strane, razumem što ti je bila potrebna pauza, i podržavam te. Samo mi je jako žao što sve više kasvetnih blogera odlazi.
  Upravo sam naišla na tvoj blog i mogu reći da sam oduševljena. Zapratila sam te i nadam se da ćeš nastaviti sa blogovanjem. ❤️

  The girl named Ana ❤️

  OdgovoriIzbriši
 4. Razumem te apsolutno, pa meni je ovo već treći blog koji pravim jer nikako nisam ostala istrajna i dosledna u tome. Sećam se ranije, još možda 2014./2015. godine koliko mi je samo bila puna lista za čitanje. Previše kvalitetnih blogera, postova, fotografija, svi redovni, svi podrška jedno drugom...Sada se sve promenilo, jednostavno ova zajednica više nije ono što je bila, ali hajde barem mi koji smo svesni toga da ne zaboravimo prave vrednosti!
  Srećno u daljem pisanju, imaš moju podršku i aktivnost!

  Books&Tea

  OdgovoriIzbriši
 5. Welcome back to blogging. I love the shot of these beautiful flowers!!!

  www.fashionradi.com

  OdgovoriIzbriši
 6. Tako mi se nešto skupilo u želucu kad sam pročitala uvod. Bloger stvarno nije ono što je bio prije dvije godine. Pisala sam svaki dan i to puna energije i sreće. Sada se trudim dva puta tjedno. A da ne spominjem razmake koje sam i sama radila. Svaki post je recenzija ili wishlist (ne zalim se na druge I moji su takvi jer kad ne pišeš redovno a guzica ti željna besplatne robe, to se desi). U svakom slučaju spremna sam ako i ti želiš da vratimo ovo na staro!

  Felizhanna.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 7. Drago mi je što si nastavila pisati na Blogu. Fotografije su divne, jako mi se sviđaju :)
  Ako želiš pogledaj moj blog :)

  http://doroty4.blogspot.com/2018/07/nogomet-i-barbike.html

  OdgovoriIzbriši
 8. Baš mi je drago da si nastavila da pišeš i da si se vratila blogu. Baš mi se dopada ovaj post! ♡ Srećno u daljem blogovanju!

  www.iammilitza.com

  OdgovoriIzbriši
 9. Great post, I consider it is very useful!I follow you, hope you will follow me back¦
  Have a wonderful weekend!

  wdresscode.blogspot.ru
  Instagram

  OdgovoriIzbriši
 10. Drago mi je što si se vratila blogovanju. Nisam pratila tvoj blog, jer sam ovaj blog napravila u januaru 2017. godine, ali sam pogledala neke tvoje postove i stvarno mi se dopadaju. Srećno u daljem blogovanju!

  P.S. Zapratila sam te, pa ako možeš uzvrati.
  https://adda-s-life.blogspot.rs

  OdgovoriIzbriši
 11. Welcome back, I love the pics and the flowers!
  I'm following you, hope you check out my blog to follow back ^^
  xx

  Freak Muffin Blog

  OdgovoriIzbriši